Gyümölcsfa fajták 6€.

Kerttervezés

 

Szeretne kertjében hosszú távon gyönyörködni és szeretné, ha maximálisan megfelelne az Ön elképzeléseinek? 
Bízza a kert megtervezését szakemberre!

Vegye igénybe kerttervezőnket a kertészetben. A tervezési feladatra először kötelezettségmentes árajánlatot adunk.

A szép kert végleges formájának alapja a tervezés. 

A személyes találkozók során átbeszélt igények, elképzelések alapján készítünk több vázlatrajzot. Ezekből a jövendő kerttulajdonos pontos képet kap kertje funkcionális, esztétikai (kerti utak, pihenők stb.) képéről. Ezt követően készül el a pontos kert terv, amelynek elfogadása után árajánlatot teszünk a kert kivitelezésére.

Kertépítés

 

Kertépítés A terv készítése során a kerttulajdonos igényei mellett figyelembe vesszük a helyi adottságokat, az egységes stílust, és a könnyű fenntarthatóságot. Gondosan válogatott, egészséges növényeket ültetünk. A kész kerttel nem hagyjuk magára a Megrendelőt, igény szerint a későbbiekben is szaktanácsot adunk, vagy elvégezzük a kertfenntartási feladatokat is. 

Kertépítés teljes körű kivitelezése:

 • Gépi és kézi tereprendezés, termőföldterítés
 • Talajjavítás, füvesítés magvetéssel vagy gyepszőnyegfektetés
 • Öntözőrendszerek építése
 • Sziklakertépítés
 • Kerti tó
 • Kerti szegélyek (elhatárolják a gyepet a növénybeültetésektől, szép kontúrt adnak a kertnek)
 • Támfalépítés
 • Növénytelepítés
 • Fenyőkéreg takarás, mulcs

Cserepes növények beültetése

Cserepes növények beültetése Szeretné, ha balkonládái dúsan virágzó muskátlikkal, illatos mézvirággal, petúniával gyönyörködtetnék Önt? Vendégeket vár másnapra, de a nagy készülődés mellett már nem jut ideje beültetni a bejárat mellett üresen tátongó virágládát, cserepet? Jöjjön el hozzánk! A kiválasztott növényt kívánsága szerint beültetjük Önnek.

Növényültetés garanciával

3 hónapos eredési garanciát vállalunk a kertészetünkben vásárolt és az általunk beültetett dísznövényekre, amennyiben az öntöző berendezés is általunk lett telepítve. A beültetés díja a növény(ek) listaárának függvényében, de minimálisan 100 euro.

Fenntartás

Ezzel a szolgáltatásunkkal elsősorban azokra gondoltunk, akiknek elfoglaltságaik miatt gondot okoz a rendszeres kertápolás. 

Vagy szaktudás, és megfelelő színvonalú gépek hiányában nem biztosak benne, hogy kertjüknek mindent meg tudnak adni, amire annak szüksége van. 

Magas szakmai színvonalú, precíz, és megbízható szolgáltatással igyekszünk elégedetté tenni ügyfeleinket, hogy ne legyen más dolguk, mint pihenni és élvezni a szépséget és nyugalmat, amit az általunk gondozott kert biztosít.

Növénykölcsönzés

Rendezvényre, esküvőre készül?

Gyorsan mutatóssá kell varázsolni a helyszínt? Kertészetünk segít ebben,az évszaknak megfelelő virágos növényekkel, és örökzöldekkel.

Egyedi kérésre a kiválasztott növényeket házhoz szállítjuk és beültetjük! 

 • Minimálisan kölcsönözhető növények értéke: 100 Euro-tól
 • Kölcsönzési díjak: 1-7 napig terjedő időszakra a kölcsönzött termékek értékének 20%-a.
 • 8-14 napig terjedő időszakra a kölcsönzött termékek értékének 30%-a.

 

A kölcsönzés ideje alatt a bérlő feladata a növények elégséges öntözése, illetve gondozása. A feltüntetett díjak a házhozszállítás költségét nem tartalmazzák.